Hos os er du sikker på komme ud og køre i populære, nyere og driftsikre køretøjer. Der er da ikke noget mere irriterende end at spilde sin tid ved at stå med en udlejningsbil der er gået i stå og som i egentlig forlængst burde have været skrottet. Alle vores biler er fra Mininum årg. 2008 og er altid i tip top stand. Skulle uheldet nu alligevel være ude vil vi prøve at udbedre fejlen hurtigst mulig.

Med en virksomhedsaftale hos GAU får du en fleksibel og individuelt tilpasset lejeløsning, der passer præcist til din virksomheds behov. Uanset din virksomheds størrelse og kørselsbehov får du en skræddersyet aftale, så du altid er sikret det bedste produkt på markedet, når du lejer bil. Har vi ikke den biltype du ønsker, skaffer vi den gerne hjem for en længere lejeperiode.

Vores priser afhænger af hvilken biltype du/jer kunne tænke dig at leje og i hvor lang en periode. Jo længere lejeperiode desto billigere bliver det for dig/jer. Kontakt os via mail eller telefon for priser.

Nogle gange er det for dyrt og kortsigtet at leje en bil for en uge eller to. Og for dyrt at lease din egen da en leasingaftale som real lyder på 3 år. Derfor tilbyder vi en minileasing, som kan være på minimum 3 måneder og op til 36 måneder. Med denne aftale kan du komme ud af leasingaftalen med en 1 måneds opsigelsesfrist. Du betaler 0 kr i udbetaling, og starter derfor kun med den første måneds lejepris. Kontakt os for at få et tilbud på netop din/jeres minileasing aftale.

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev